amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleindam masterdamamsterdam stopera

Van alles over Amsterdam

Het VVV-kantoor van Amsterdam is recht tegenover het Centraal Station in het gebouw van het Noord-Hollands Koffiehuis. Koop hier tramkaartjes en boek accommodaties of excursies.

De meeste informatie en wetenswaardigheden over Amsterdam kun je vinden op Amsterdam-Nu. Mocht je nog meer informatie nodig hebben, ga dan even langs bij het VVV-kantoor tegenover het Centraal Station.

Amsterdam_Loetje-amsterdam-visitor-centrum

Zij kunnen je helpen met het vinden en boeken van een vijf-sterren hotel tot een budget hostel. Je kunt hier ook de I Amsterdam City Card kopen, kaartjes voor de tram en metro en reservering voor een rondvaart door de grachten. Je krijgt hier tegen betaling een plattegrond van het centrum.

De VVV verkoopt ook originele Holland souvenirs van houten klompjes en ovenwanten met Holland print tot fotoboeken met de prachtigste foto's van Amsterdam.

Amsterdam_Loetje-amsterdam-visitor-centrum

Verder kun je hier alles vragen wat je over Amsterdam wil weten. Het VVV-kantoor is altijd erg druk en vaak moet je lang wachten. Lees daarom eerst wat de redactie van Amsterdam-Nu over de stad geschreven heeft!
In hetzelfde gebouw vind je ook restaurant en koffiehuis Loetje, met een prachtig terras aan het water.

Adres
VVV
Stationsplein 10 (In het houten gebouwtje van het Noord-Hollands koffiehuis)
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: 09.00-16.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
07-12-2017

Mvr Rita Dekkers. | Heb gisteren bij Jullie voor de deur gebeld met mijn zus waar ik op stond te wachten rond 11.15 .Ben sindsdien mijn 06 telefoon kwijt .soms gevonden ?Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video