amsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdamamsterdam stoperadam masterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdam

Shoppen in Amsterdam

Amsterdam is een Mekka voor shopaholics. De charme van Amsterdam als winkelstad wordt vooral bepaald door heel veel kleine, leuke winkeltjes.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje of kleding? Dan zit je goed in Amsterdam want het centrum puilt uit van exclusieve winkeltjes en boetiekjes. Als geld geen rol speelt, ga je shoppen in de PC Hooftstraat, eenvoudiger zielen gaan naar de Kalverstraat.

Met 6000 winkels, 222 antiquairs en 33 markten mag Amsterdam zich de grootste winkelstad in Nederland noemen. In geen enkele andere stad in Nederland vind je zo'n verscheidenheid aan artikelen. Slenter door de stad en steeds opnieuw kom je er verrassende winkels en boetiekjes tegen. Winkels die zich hebben gespecialiseerd in sexy lingerie. Boekhandels die van het eerste tot het laatste schap vol staan met kookboeken, kinderboeken of reisboeken. Een winkel die gespecialiseerd is in gezelschapsspellen. Er is zelfs een winkel die alleen maar tandenborstels verkoopt.

Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video