amsterdam stoperaamsterdam-winter-vocdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtplein

Lekker pannenkoeken eten bij Boerderij Meerzicht

Lekker pannenkoeken eten midden in het Amsterdamse Bos, daarna ravotten in de speeltuin en dan geitjes te eten geven die in de dierenweide op je staan te wachten.

Amsterdam_kinderboerderij_meerzicht.jpgSpeeltuin en daarna pannenkoeken, wie wil dat niet? De pannenkoeken worden gebakken waar je bij staat, verser kan niet. Het is wel een beetje moeilijk kiezen want er staan 52 soorten op de kaart, van gewoon met poedersuiker en en klontje boter tot ham-kaas en pittige kruiden.

Boerderij Meerzicht in het Amsterdamse bos is ook heel geschikt voor kinderfeestjes. Een feestelijk gedekte tafel en een speciale feestpannenkoek met vruchtenhagel, snoepjes en een verrassing. Limonade is zelf te tappen uit de limonadeheks. Lekker gesmuld? Dan is het tijd om de placemat mooi in te kleuren, bellen te blazen want een flesje belleblaas is inbegrepen.

Adres
Boerderij Meerzicht
Koenenkade 56
1081 KG Amsterdam

Openingstijden
Dinsdag tot zondag: 10.00 – 19.00 (maandag gesloten)
Van november tot maart: vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00

Speciale dagen
Open op Tweede Paas- en Pinksterdag, maar dan gesloten op de dinsdag erna.
Gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e en 2e Kerstdag foto Meerzicht

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video