amsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleindam masterdamamsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam

Als je alleen maar een bed nodig hebt

Heb je alleen een bed nodig en niks meer, dan is EasyHotel Amsterdam City Centre South precies wat je zoekt. Je betaalt alleen voor dat wat je nodig hebt. Wil je meer? Dat is geen probleem want dat kan tegen een kleine vergoeding.

Amsterdam_easyhotel-amsterdam.jpg

Zonder franje

Kun je leven zonder extra handdoek, WiFi, vroeg inchecken, lockers, televisie of een extra kussen en is fel oranje je lievelingskleur? Dan is EasyHotel Amsterdam Zuid het beste budget hotel in Amsterdam. Als je toch televisie wilt kijken of WiFi nodig hebt, dan betaal gewoon een beetje extra. EasyHotel verhuurt ook fietsen tegen een schappelijke prijs.

Reserveer hier een kamer in Easyhotel Amsterdam

De kamer
Je kamer is piepklein maar functioneel. Het tweepersoonsbed of de twee aparte bedden vullen vrijwel de hele kamer. Toch is het verbazingwekkend hoeveel ruimte er over is om je te bewegen. Het grote raam is over de hele breedte van de kamer. De vensterbank is een handige plaats om spulletjes neer te leggen. Het prefab badkamertje bevat een douche en een piepklein wastafeltje. De enige luxe is een knijpflesje met shampoo/zeep. Je kamer heeft zelf te regelen verwarming en airco, een spiegel met een plank om dingen op te zetten, haakjes aan de muur en een klerenhanger. Je koffer zet je onder het bed.

De extraatjes
Je kunt je verblijf in EasyHotel Amsteram nog plezieriger maken door voor een paar dingetjes extra te betalen; kamer schoonmaken, extra handddoek, beddegoed verschonen, inchecken vr 3 uur 's middags, televisie en WiFi.

De prijs
De kamerprijs is op basis van vroegboeking, hoe eerder je boekt des te goedkoper. Pasen, Kerstmis en hoogseizoen is duurder dan laagseizoen.

De conclusie
Als je alleen een bed en een douche nodig hebt en weinig wil betalen, dan is EasyHotel Amsterdam een uitstekende keuze. Het hotel is in Amsterdam-zuid maar toch dichtbij de meeste bezienswaardigheden. Het Rijksmuseum is ongeveer 10 minuten lopen. Heb je geen zin in lopen, de tram stopt voor de deur.

Adres:
EasyHotel Amsterdam City Centre South
Van Ostadestraat 97
1072 ST Amsterdamfoto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video