amsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumamsterdamgrachten amsterdamgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winter

Winkelcentrum Boven 't IJ

Ben je op zoek naar dat ene speciale cadeautje en vind je het leuk om te neuzen in allerlei winkels en winkeltjes? Breng dan een shopping-bezoekje aan Winkelcentrum Boven 't IJ in Amsterdam-Noord. Meer dan honderd winkels om te grasduinen, van fashion tot electronica speciaalzaken en ook heel veel zonnige terrasjes om even uit te rusten van het shoppen.

Amsterdam_Boven_t_IJ.jpg

Shoppen

Boven 't IJ, daar is het leuk winkelen! Winkels in alle soorten en maten, van Jamin to Jumbo en Xenos tot de Media Markt. Loop even binnen bij Rituals want daar vind je allerlei heerlijk geurende cosmetica en ook zeer betaalbaar. Voor merkkleding ga je naar Van Alem Ė MarcCain, Taifun, Gustav en Rinascimento. Used Products is gespecialiseerd in in- en verkoop van duurzame en gebruikte partijgoederen. Leuk om even rond te snuffelen. Schoenen heb je nooit genoeg, stap daarom even binnen bij Leemans voor merken zoals Ecco, Clarks, Ara en Rieker.

Lekkere trek
Naar Kwekkeboom ga je voor taartjes, saucijzenbroodjes en natuurlijk de beste kroketten van Amsterdam. Je hoeft niet naar Limburg voor smakelijke vlaai want die haal je gewoon bij Multivlaai. Trek in een patatje? Strijk dan even neer bij Snackbar 't Puntje. Bij Favori drink je de allerlekkerste Turkse thee, sterk en zoet. Tot twee uur kun je hier Turks ontbijten met rode linzensoep. Voor de heerlijkste afhaalmaaltijd ga je naar Tropische Toko Noord Ė bami, nasi, roti en nog veel meer. Hier kun je ook ingrediŽnten kopen om zelf een Indische of Surinaamse maaltijd zelf te maken.

Extra's
Zeven dagen per week open, gratis WiFi, zaterdagochtend en de hele zondag gratis parkeren.

Adres
Winkelcentrum Boven 't IJ
Buislotermeerplein
Amsterdam-Noord

Openingstijden
Maandag 12.00-18.00 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-21.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 12.00-17.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video