grachten amsterdamdam masterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam stopera

Club Odeon

Club Odeon is niet weg te denken uit de Amsterdamse party scene. Hier ga je naartoe voor een gezellig, stijlvol avondje uit. De club bestaat uit verschillende zalen waar uitzinnige feesten worden gehouden. Maar wist je dat een uitstekend en gezellig restaurant ook onderdeel van het concept is?

Amsterdam_odeon_amsterdam.jpgClub Odeon
Club Odeon is gevestigd in een monumentaal grachtenpand in Amsterdam dat onlangs is gerestaureerd. Het gebouw kent een lange geschiedenis van entertainment want al in de achttiende eeuw bood het onderdak aan theaters en clubs.

Nieuw Odeon
Het 'nieuwe' Odeon opende in 2013 met een geheel vernieuwd concept – concerten met klassieke muziek, live bands, DJ's, literaire avonden en dit alles vergezeld van sublieme cocktails. In de spectaculaire theaterzaal zijn regelmatig optredens van beroemde artiesten.

Concertzaal Odeon
De concertzaal is legendarisch met authentieke elementen zoals klassieke pilaren en een prachtige hoog met stucco bewerkt plafond geven de clubfeesten hier een extra tintje.

Nachtdieren Odeon
Op vrijdagavond van 22.00 – 05.00 uur is het 'nachtdieren' met cocktails, live bandjes en inspirerende DJ's. Leuke bijkomstigheid – tot 23.00 gratis, daarna tickets voor een redelijke prijs.

Restaurant Odeon
Topchef Ricardo is een grote voorstander van 'boereneerlijkheid' m.a.w. eten van het seizoen en alles van boerenbedrijven in de buurt van Amsterdam. Verwacht dus geen aardbeien in december of pompoenen in mei. In Ricardo's kookkunst spelen vlees en vis een belangrijke rol, maar ook vergetariers zullen blij opkijken want groenten zijn zekere geen ondergeschoven kindje.

Adres
Odeon
Singel 460
Amsterdam

Openingstijden
Club Odeon
Vrijdag en zaterdag 22.00-05.00 uur

Restaurant Odeon
Dinsdag t/m zaterdag 18.00-23.00 uur
Zondag en maandag gesloten

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video