dam masterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rembrandtplein

420 cafe de Kuil

De Kuil lijkt meer op een bruin café dan op een coffeeshop, wordt het cappuccino of cannabis? Amsterdam betekent coffeeshops, althans volgens veel toeristen.

Gezellig en sfeervol
Nog nooit in een coffeeshop geweest? Stap binnen bij de Kuil, bestel een cappuccino (coffeeshops serveren ook gewoon koffie..) en proef tegelijkertijd de sfeer van een echte Amsterdamse coffeeshop. De Kuil zit in een oud pand met bruine balken aan het plafond. Aan de straatzijde is een gezellig zitgedeelte, dan een lange bar langs de wand. Helemaal achterin is de wietverkoop. Wanneer je je geest wil verruimen, vraag je naar het menu. De muziek is een goede mix van klassieke rock en pop.

Het verboden woord
Coffeeshops hebben geen eigen website. Je zult ook nergen in een coffeeshop of op het menu het woord cannabis aantreffen. Er werd geadviseerd (lees, het was verplicht) dit woord te schrappen. Dat was een behoorlijk probleem voor de Kuil omdat hun coffeeshop Cannabis Café heette. Ze gingen verder als 420 Café en nu als de Kuil.

Adres
420 Café. De Kuil
Oudebrugsteeg 27
Amsterdam

Openingstijden
7 dagen per week van 10.00-01.00 uur
Zaterdag en zondag tot 03.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video