amsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdamamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winterdam masterdamgrachten amsterdam

Casa Rosso Theater Live-show adults only

Casa Rosso theater live-show, strictly adult, is midden op de Wallen in Amsterdam. Het is een theater/club met non-stop erotische live-shows voor een gevarieerd publiek van 60% mannen en 40% vrouwen. Casa Rosso werd zo'n vijftig jaar geleden opgericht en is nog steeds immens populair. Het logo is een opvallende neonroze olifant, een opvallend herkenningspunt. Begin 2008 dreigde sluiting voor het theater wegens vermeende witwaspraktijken en criminele activiteiten. De eigenaar kon dit weerleggen en in 2009 kreeg het bedrijf weer een vergunning.

Amsterdam_casa_rosso_amsterdam.jpg

Amsterdamse Wallen
Het centrum van de Wallen is de Oudezijds Achterburgwal. Huizen langs deze gracht huisvesten peepshows, pornoshops (seks)bars en live sexshows, naast statige grachtenpanden, Leger des Heilshoofdkwartier en hotels. Sekswerkers zitten achter ramen en seksshows werven klanten, veel van hen zijn zzp'ers. De beroemdste live seksshow van Amsterdam is Casa Rosso midden in de rosse buurt en het epicentrum van erotisch entertainment.

Casa Rosso live-show
Casa Rosso presenteert een live-show van verschillende acts die uiteenlopen van striptease, erotische shows op een ronddraaiend bed tot lesbische geliefden en vibrator acts. Veel onverwachte intermezzo's zorgen voor gelach van het publiek. De choreografie van de acts is professioneel en een ware eye-opener en helemaal niet obsceen.

Casa Rosso theater
Het theater Casa Rosso biedt plaats aan zo'n 150 toeschouwers op het balkon en in de lounge met comfortabele roodfluwelen stoelen en heeft ook een bar. Neem een plaats op het balkon als je niet vrijwillig wil deelnemen aan de show. Foto's nemen en filmen is niet toegestaan want wie wil dat zijn of haar oma of moeder filmpjes van bekenden ziet op YouTube of foto's op Instagram.

Amsterdam_casa_rosso_live_show.jpg

Meer Red Light District fun
De Amsterdamse Wallen zijn het kloppend hart van Amsterdam en de ultieme toeristische trekpleister. Breng zeker een bezoek aan het Prostitutiemuseum en zie hoe een bordeel eruit ziet of maak een nachtwandeling over de Wallen en kom alles te weten over (beruchte) Nederlandse coffeeshops en prostitutie.

Bereikbaarheid
Casa Rosso ligt midden op de Wallen in de rosse buurt en op vijf minuten lopen van de Dam.

Adres Casa Rosso, Oudezijds Achterburgwal 106 – 108, Amsterdam
Geopend van 19.00 – 02.00 uur

Je koopt kaartjes aan de deur en mag zo lang blijven als je wilt. De prijs is inclusief één drankje
Casa Rosso is adult only, minderjarigen worden niet toegelaten.

foto's Marianne Crone

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video