dam masterdamamsterdam stoperaamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocgrachten amsterdam

Amsterdam Nightlife Ticket

Met het Amsterdam Nightlife Ticket heb je twee dagen gratis toegang tot meer dan 25 clubs, bars en nachtclubs in Amsterdam! Voor 20 euro heb je zelfs zeven dagen lang gratis toegang. Een week lang stappen en dansen in Amsterdam!

Amsterdam staat bekend om zijn bruisende uitgaansleven en nachtleven. Van een lekker biertje bij een van de vele café's op het Leidseplein of in een bruin café in de Jordaan tot feesten en dansen tot het het ochtendgloren op de tonen van bekende DJ's of artiesten in de populaire clubs en discotheken op het Rembrandtplein.

TIP: bestel het Amsterdam Nightlife Ticket van tevoren online en geniet van het bruisende uitgansleven in Amsterdam!

Bestel hier het Amsterdam Nightlife Ticket voor 2 of 7 dagen

Amsterdam_ANT

Uitgaan in Amsterdam 
Wie wil gaan stappen in Amsterdam kan kiezen uit honderden café's, bars, clubs, discotheken en nachtclubs. Maar welke club past het beste bij jou? Het grote voordeel van het Amsterdam Nightlife Ticket is dat je met het Ticket bij meer dan 25 van de grootste en beste clubs in Amsterdam gratis naar binnen kan en kan kijken of de club en muziek naar jouw smaak is. Het ticket is geldig voor 2 dagen en avonden (10 euro) of voor 7 dagen en avonden (20 euro). De drukste uitgaansavonden zijn donderdag (studentenavond), vrijdag en zaterdag. 

Amsterdam_nightlife-ticket

Op het Rembrandtplein vind je enkele grote en populaire clubs. Club Escape is de beroemdste nachtclub van Amsterdam. Deze club loopt voorop in het gebruik van de nieuwste technologieën voor geluid en visuals. De bekendste Nederlandse DJ's geven hier regelmatig een optreden. Andere bekende clubs op het plein zijn Club Prime en Club Smokey, allebei 7 dagen per week geopend van 23.00 uut tot 04.00 ur. AIR Amsterdam heeft niet minder dan 55 bars en is open van donderdag tot en met zondag.

Gratis entree 
Geniet van gratis entree bij de grootste en beste clubs in Amsterdam: 
Club Escape 
Air Amsterdam 
Chicago Social Club 
Club Panama 
Blue Ivy Nightclub 
Supperclub 
Jack Amsterdam 
Club John Doe 
Hush Silent Disco 
De Bajes 
Radion 
The Box 
Melkweg 
Claire 
Nova Club 
Q-Factory 
Vlla 

Amsterdam_opium

Bij een aantal kleinere clubs en bars heb je met het Amsterdam Nightlife Ticket naast gratis entree vaak recht op een gratis welcome shot. Ook bij het Holland Casino heb je met het Nightlife Ticket gratis toegang. Bij Hard Rock Café is elke 2e cocktail gratis, bij Sportsbar Heffer en Craft&Draft geldt dat voor elk tweede glas bier. Daarnaast krijg je korting bij Uber en bij UberEat. 
De deelnemende clubs en bars: 
Club Smokey 
Club Prime 
Club Amsterdamned 
Candela 
Feest van Joop 
Bubbels 
Players 
Surprisebar 
Club Hartje 
Sportsbar Heffer 

Amsterdam_LNT

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video