amsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam

Statieportret of foto in klederdracht

Heb je genoeg grachten, musea en bruine kroegen gezien en voldoende selfies gemaakt? Dan wordt het tijd voor een statieportret, een waardige herinnering aan je bezoek aan Amsterdam. Leuk om aan de muur te hangen of naar vrienden in het buitenland te sturen. Wat ben je het liefst? Willem van Oranje, het Meisje met de Parel, de Vrolijke Drinker of liever een foto in klederdracht?

Amsterdam_stijlfoto.jpgFoto in klederdracht
Dos je uit met een bos tulpen, een Goudse kaas, gele klompen, wit mutsje en Volendamse klederdracht. Klein probleempje; je hebt natuurlijk geen klederdracht in je kast hangen. Maar dat is snel opgelost.


Statieportret
Als je klederdracht wat te banaal vindt, dan laat je je fotograferen in de stijl van een Nederlandse meester. Laat je portretteren als het Melkmeisje of het Meisje met de Parel, beide werken van Johannes Vermeer of misschien ben je liever de Vrolijke Drinker van Frans Hals. Het ultieme statieportret is jij als de Prins van Oranje zoals Adriaan Thomas Key hem schilderde. Het kostuum dat je gaat dragen is handgemaakt en in verschillende maten.

Voor de foto heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden.

1. Foto op ansichtkaart formaat
2. Ansichtkaartformaat foto plus lunch; koffie en een broodje gezond.
3. Ansichtkaartformaat foto plus luxe lunch; mooi gedekte tafel, landbrood met zalm, koffie, sinaasappelsap en alcoholvrije champagne.

Disclaimer
De attracties worden voortdurend aangepast aan de wensen van de bezoekers. Daarom kan de beschrijving enigszins afwijken. Lees daarom altijd de productbeschrijving.


foto de mengformule Amsterdam

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video