amsterdam stoperaamsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamdam masterdamgrachten amsterdam

3 Leuke activiteiten met vriendinnen in Amsterdam

Ga jij binnenkort een dagje met vriendinnen naar Amsterdam? En wil je iets anders doen dan shoppen? Dan zit je goed! Wij hebben drie unieke en leuke activiteiten voor jou op een rijtje gezet. Zo ben je verzekerd van een héle leuke dag in Amsterdam!

1. High wine
Vriendinnen en wijn. Do I need to say more? Een high wine tour is de ultieme activiteit in hartje Amsterdam. Zwerf door de prachtige straatjes en ga op zoek naar leuke, schattige en misschien nog wel onbekende tentjes om te genieten van een heerlijk glas wijn. Mét hapje natuurlijk. Je kunt met elkaar een route uitstippelen langs een aantal leuke barretjes of je kan je laten verrassen. Loop door de grachtengordel en kijk waar je blik op valt. Misschien ontdek jij wel een pareltje! Wil je liever bij één tentje blijven zitten? Reserveer dan een high wine bij een restaurantje dat gespecialiseerd is in het aanbieden van high wine’s. Zo ben je verzekerd van heerlijke wijn in combinatie met bijpassende hapjes.

2. Musea tour
Amsterdam beschikt over prachtige musea. De bekendste zijn toch wel het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Rembrandthuis. Maar, waarschijnlijk is dat niet helemaal waar jullie naar op zoek zijn. Voor een vriendinnen trip wil je vaak iets hippers. Gelukkig ben je in Amsterdam dan helemaal op je plek! Ga met je vriendinnen langs een aantal inspirerende musea.

Amsterdam_Van_Gogh-museum

Zijn jullie op de influence tour? Neem dan eens een kijkje bij The Upside Down museum van Anna Nooshin. Daar kun je de leukste foto’s maken in stylish kamers en gekke attributen. Drinken jullie graag een biertje? Dan is de Heineken Experience perfect voor jullie. Laat je informeren over hoe bier wordt gemaakt en vergeet er vooral niet om er een te proeven. Ga daarna eens langs bij het grootste graffiti en street art museum van de wereld. Bewonder de prachtige straatkunst op het NSDM-terrein. Je kunt wel 7.000 m² aan kunst bekijken! De tour kun je leuk afsluiten bij het WONDR museum. Laat het kind in je naar boven komen en kom spelen in het interactieve museum. Wie ligt er als eerste in de roze ballenbak?

3. Boottocht
Je kunt natuurlijk niet naar Amsterdam gaan zonder een boottochtje. Maar, we begrijpen dat een rondvaart niet de spannendste activiteit is voor een groep vriendinnen. Daar heeft de poezenboot wat op bedacht. Dierenliefhebbers kunnen hun geluk niet op. Op deze woonboot is er buiten een heel kattenasiel opgezet. Dit drijvende paradijs voor katten is een van de meest unieke activiteiten die je kunt bedenken in Amsterdam. Er is ook maar één catboat in de wereld! Je vindt deze bijzondere boot op maar 5 minuten lopen van het Centraal Station.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video