amsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdamgrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleindam masterdam

Rondvaarten over de grachten in Amsterdam

Rondvaarten zijn een relaxte manier om Amsterdam vanaf het water te bekijken. Een boottochtje is ideaal wanneer je een betrekkelijk korte tijd in Amsterdam bent. Vanuit een boot zie je in een korte tijd veel van de stad en dankzij het audiocommentaar kom je veel te weten over de geschiedenis van de Nederlandse hoofdstad.

Amsterdam_boottrip_2.jpg

Rondvaarten en boottripjes
Rondvaarten en boottripjes over de grachten zijn heel populair in Amsterdam, maar welke is de beste, mooiste en leukste? Dat hoef je niet zelf uit te zoeken want de redactie van Amsterdam-Nu heeft dat voor je gedaan en heeft verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet.

1. Avondrondvaart van anderhalf uur 
Deze rondvaart is de ideale keuze wanneer je maar voor één weekeindje in Amsterdam bent. In een betrekkelijk korte tijd zie je de belangrijkste monumenten en de prachtigste gevels. Vaar 's avonds door de prachtige grachten van Amsterdam en zie de pittoreske bruggen en grachtenpanden, mooi verlicht. De rondvaart is slechts anderhalf uur lang maar dat betekent dat er voldoende tijd over is om Amsterdam te voet te verkennen. Eten en drinken is niet inbegrepen maar de bar serveert snacks, koffie en koude dranken. 

Boek hier een grachtenrondvaart van anderhalf uur

2. Pizzacruise inclusief onbeperkt drankjes 
Trakteer jezelf op een pizza met Ben & Jerry ijs toe terwijl je de pracht en praal van de grachtenhuizen in Amsterdam bewondert. Bij aankomst op de boot doe je je bestelling: voorgerecht en pizza naar je keuze . New York Pizza bezorgt je versgebakken pizza aan boord!

Boek hier een pizzacruise

3. Kies een van de ruim 20 boottochten
Een boottocht in Amsterdam neemt je mee op een ontdekkingstocht door de grachten in het centrum van Amsterdam, je vaart onder oude bruggen, je komt langs woonboten en je ziet de prachtigste gevels van de statige grachtenpanden. Sommige rondvaarten zijn met een audiogids, andere met een live-gids. De gids vertelt over de geschiedenis van Amsterdam en deelt ook leuke weetjes met je.

Boek hier een van de 23 grachtenrondvaart Amsterdam

Amsterdam_rondvaart-amsterdam

Disclaimer
De attracties worden voortdurend aangepast aan de wensen van de bezoekers. Daarom kan de beschrijving enigszins afwijken. Lees daarom altijd de productbeschrijving. 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video