amsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdam

Parkeer gratis je auto in Amsterdam bij het huren van een fiets

Het bedrijf MOBIAN komt met een slim en handig netwerk van mobiliteitshubs nabij alle toegangswegen van Amsterdam om in een unieke oplossing voor zakelijke reizigers en bezoekers van de stad te voorzien. Het MOBIHUB Rembrandtpark aan de Staalmeesterlaan in Amsterdam-West is als eerste gelanceerd en boekbaar voor een laag tarief. Hier parkeer je de auto gratis en kun je daarna verder de stad in met een electrische huurfiets of scooter.

Je betaalt alleen voor de uren die je gebruikt van de elektrische fiets en ondertussen staat je auto gratis geparkeerd. Het bespaart je een hoop stress, gezoek naar een parkeerplaats en geld! De MOBIHUBs bevinden zich aan de rand van de stad, op maximaal 15 minuten fietsen van het centrum.

Amsterdam_Mobihub-mobian

Gratis parkeren†
Gratis parkeren in Amsterdam is vandaag de dag niet meer in te denken. De meeste tarieven in de stad beginnen bij 4 tot 5 euro per uur, maar MOBIAN zet met haar nieuwe concept de parkeerwereld op zijn kop. Bezoekers van Amsterdam en medewerkers van bedrijven in het centrum van de stad, parkeren de auto veilig en gratis bij MOBIHUB Rembrandtpark, waar de elektrische fiets of scooter al klaarstaat. De passant betaalt slechts voor de huur van de E-bike of scooter. Zo parkeer je de auto gratis, pak je de fiets en kom je gemakkelijk en snel bij de bezienswaardigheden en winkelstraten in het centrum van de stad of bij je favoriete restaurant.

Amsterdam_Mobihub-rembrandtplein

Mobiliteitshub
MOBIHUB Rembrandtpark in Amsterdam-West is al geopend. Wanneer je een reservering maakt via de website, ontvang je een voucher voor de parkeerplaats en voor de fiets. Om de parkeerplaats op te komen, hoef je enkel het telefoonnummer te bellen dat op het voucher staat en de slagboom gaat automatisch voor je open. Daarna ga je naar de fiets(en) die geparkeerd staat op de hub, open je de app en kies je de fiets die je wilt gebruiken. Middels deze app open je het slot van de fiets, kun je hem tussendoor op slot zetten en aan het eind van je reservering op de hub weer op slot zetten en de actie beŽindigen. De fiets blijft beschikbaar alleen voor jou gedurende jouw reservering.†

Amsterdam_Mobihub-rembrandtplein

Abonnement
MOBIHUBS zijn beschikbaar voor bedrijven, bewoners en passanten. Voor bedrijven in Amsterdam en bewoners is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor de MOBIHUBS. Betaal alleen voor de uren dat je de parkeerplaats nodig hebt met de huurfiets erbij. Via de hubs reis je veilig, goedkoop en milieuvriendelijk. Je parkeert de auto aan de rand van de stad en fiets vanaf de parkeerterrein naar je (eind-)bestemming. Het abonnement is deelbaar en met de planningstool door meerdere (parttime) medewerkers te gebruiken zodat de parkeerplaats en mobiliteit maximaal bezet worden. Dat is eveneens praktisch in het kader van deels thuiswerken dat door het coronavirus in populariteit is toegenomen. Hierdoor betalen bedrijven enkel voor de uren dat medewerkers naar kantoor komen.

MOBIAN start met een handjevol hubs in Amsterdam, maar daar blijft het niet bij. Het doel is om na het eerste succes meer hubs in Amsterdam te realiseren en ook uit te breiden naar andere steden en bij luchthavens in Europa. Of het nu in combinatie met een taxi, fiets of scooter is, of zelfs op loopafstand. Je bent altijd verzekerd van een parkeerplaats die bij je past!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video