grachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumamsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocdam masterdamamsterdam-grachten-winter

Verdien geld met je auto tijdens je vakantie

Als je op vakantie gaat kun je je auto gratis achterlaten bij ParkFlyRent op luchthaven Schiphol. In de tijd dat je weg bent, verhuurt het bedrijf de auto aan zorgvuldig gescreende huurders. Op deze manier kun je zelfs geld verdienen met je auto terwijl je op vakantie bent...

Het innovatieve parkeerconcept van ParkFlyRent biedt een unieke combinatie van autoverhuur-, parkeer- en ‘deelauto’ diensten op luchthavens. Op deze manier kunnen reizigers besparen op parkeerkosten en zelfs geld verdienen met hun auto en betalen andere reizigers minder voor een huurauto.

"Verdien geld met je auto tijdens je vakantie..", is het motto van ParkFlyRent. Het concept richt zich op de deeleconomie en wil een oplossing bieden voor twee problemen. Één: het dure parkeren bij vliegvelden. En twee: de hoge kosten van een huurauto.

Amsterdam_ParkFlyRent-schiphol

Gratis parkeren
Als je op vakantie gaat kun je je auto gratis achterlaten bij ParkFlyRent op Schiphol (of Eindhoven Airport). In de tijd dat je weg bent, verhuurt het bedrijf de auto aan zorgvuldig gescreende huurders. Je wordt netjes afgezet en opgehaald bij de terminal. Als je weer terugkomt, staat de auto gewassen voor je klaar en deel je ook nog eens in de huuropbrengst.

Reserveer hier een gratis parkeerplek bij Schiphol!

Auto huren
De auto's worden verhuurd tegen gemiddeld 25-30% lagere tarieven dan de traditionele autoverhuurders. De eigenaar van de auto deelt mee in de verhuuropbrengst en krijgt een fris gewassen en schoongemaakte auto bij terugkomst. ParkFlyRent benadrukt dat tijdens de verhuur de auto volledig is verzekerd. Het bedrijf verzorgt ook de kilometeradministratie en schaderegistratie en handelt verkeersboetes af.

Parkflyrent biedt deze service inmiddels ook aan op Eindhoven Airport.

Amsterdam_ParkFlyRent-parkeren

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video