grachten amsterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtplein

Amsterdam acht keer anders - stadswandelingen

Voor wie Amsterdam al wat beter kent en de stad eens op een andere manier wil bekijken is deze wandelgids een absolute aanrader. Onvermoede plekken, monumenten en uitzichten worden door gedegen achtergrondinformatie gepromoveerd tot bezienswaardigheden.

Amsterdam_Boeken_Gerard_Goudriaan_Amsterdam_acht_keer_andersAcht verschillende thema's verbinden deze plekken op verrassende wijze met elkaar tot originele routes. Dat levert stadswandelingen op die je Amsterdam laten zien zoals je onze hoofdstad nog nooit hebt bekeken. Of zoals routemaker Goudriaan zijn woonplaats zelf noemt: "Een groot openluchtmuseum".

Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Behalve Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies. Wandelen vindt hij de ideale manier om een grote stad goed te leren kennen.

Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.

Amsterdam acht keer anders - stadswandelingen
Gerard Goudriaan
Gegarandeerd Onregelmatig, 2016
ISBN 9789078641551 
€14,95

Bestel Amsterdam acht keer anders bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video