dam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseum

De Groene Reisgids Weekend Amsterdam

Deze reisgids voor een weekendje Amsterdam maakt deel uit van de reeks 'Groene gidsen weekend', die qua opzet en vormgeving aansluit bij de klassieke 'Groene gidsen', maar focust op citytrips en een compacter formaat heeft. 

Amsterdam_Boeken_Michelin_Groene_Reisgids_WeekendDe Groene Reisgids Amsterdam is een driesterrengids voor een geslaagde citytrip voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen in Amsterdam.

Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt. Praktische inlichtingen staan in het groene deel, de beste adressen in het turkoois, tips om Amsterdam te bezoeken vind je in het oranje hoofdstuk en de teksten met achtergrondinformatie staan in het fuchsia hoofdstukje. Een duidelijke sterrenquotering laat in een oogopslag zien wat je niet mag missen.

Elk hoofdstuk is samengesteld door een lokale expert of een doorgewinterde Michelin-auteur. Met een uitneembare stadsplattegrond waarop alle restaurants en hotels zijn aangeduid die in de gids staan beschreven.


De Groene Reisgids Weekend Amsterdam
Uitgeverij Terra - Lannoo, 2020
ISBN 9789401458122
€11,99

Bestel De Groene Reisgids Amsterdam bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video