amsterdam stoperaamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdamdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseum

The 500 hidden secrets of Amsterdam

'The 500 Hidden Secrets of Amsterdam' is de zesde gids volgens het succesvolle 500 Hidden Secrets concept; het is namelijk geschreven door een local. Het boek is Engelstalig.

The_500_hidden_secrets_of_amsterdamVoor toeristen die de alombekende hotspots in Amsterdam willen vermijden en de favoriete adressen van de locals willen ontdekken, en voor inwoners die hun stad nog beter willen leren kennen.

Geschreven door twee rasechte Amsterdammers. Met lijstjes zoals de 5 beste brocantemarkten, de 5 beste kleine musea en de 5 leukste concertlocaties, en in totaal 500 adressen en wetenswaardigheden van Amsterdam die weinig mensen kennen. Met kaartjes waarop alle adressen zijn aangeduid.

Guido van Eijck & Saskia Naafs wonen in Amsterdam en kennen de stad tot in de haarvaten. Ze schrijven vaak samen, onder andere voor het tijdschrift De Groene Amsterdammer. Saskia schrijft ook stadsverhalen en reisreportages voor de Amsterdamse krant Het Parool; Guido schrijft voor o.a. de Volkskrant en is mede-samensteller van een reisgids over communistisch erfgoed in Oost-Europa.

The 500 hidden secrets of Amsterdam
Guido van Eijck & Saskia Naafs
Luster Uitgeverij, 2015
ISBN 9789460581441
€ 16,95

Bestel 'The 500 hidden secrets' bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video