grachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam stoperadam masterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winter

DrawYourMap Amsterdam

DrawYourMap Amsterdam maakt een stedentrip naar Amsterdam leuk en leerzaam voor kinderen én ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop.

drawyourmap_amsterdamKinderen worden uitgenodigd om hun eigen kaart van de stad te maken en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Ga je mee op reis? Oh ja, je bent trouwens niet alleen… Een klein hondje is altijd in de buurt…

Op de achterkant van het boek staan de 11 hoogtepunten waarmee je door Amsterdam wordt geleid. Het zijn: Amsterdam Museum, Scheepvaartmuseum, Rijksmuseum, Joods Historisch Museum, Van Gogh Museum, Vondelpark, Anne Frank Huis, Tropenmuseum, Stedelijk Museum en Nemo en natuurlijk de Amstel en het IJ.

Er is overal aan gedacht. De kaart middenin het boek is namelijk via de site van DrawYourMap te downloaden en te printen voor het geval je met meerdere kinderen tegelijk deze speur- en doetocht door Amsterdam wilt maken. 
Het boek is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Hier vind je een interview met de makers en bedenkers van DrawYourMap. Daar kan je onder andere lezen hoe dit idee ontstaan is, wie de makers zijn en dat er ook een Engelstalige uitgave is van DrawYourMap Amsterdam. Naast Amsterdam zijn er ook DrawYourMap boeken van Londen, Parijs en Barcelona. Rome en Rotterdam in de maak.

Op Twitter: @DrawYourMap
DrawYourMap op Pinterest

DrawYourMap Amsterdam
Robin Bertus & Lisa Gaalen
Van Duuren Media, 2015
ISBN 9789462321601
€12,95

Bestel DrawYourMap Amsterdam bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video