amsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam stoperaamsterdam-winter-voc

Kidsproof Amsterdam

Met je kinderen een dag of weekend naar Amsterdam. Dat wil elke ouder wel een keertje doen. Terecht, want voor kinderen is zoín bezoekje aan de hoofdstad een hele ervaring. Natuurlijk ga je naar Artis en het Vondelpark, pak je de rondvaartboot en loop je langs de Bloemenmarkt voor een bosje tulpen. Maar Amsterdam is meer dan de grootste toeristische attractie van Nederland. Ontdek met de gids Kidsproof Amsterdam, de leukste adressen in en rond de stad!

Amsterdam_Kidsproof-AmsterdamKidsproof ging op zoek naar de leukste adressen en activiteiten in Amsterdam voor het hele gezin. Want of je kinderen nu klein of al wat groter zijn, in Amsterdam vind je echt voor elke leeftijd wat wils. In de gids staan highlights als het Anne Frank huis, NEMO, de Dam en het Rijksmuseum, maar vooral ook de wat minder bekende locaties van de stad. Wandel een rondje door Chinatown, huur een kano in het Amsterdamse Bos of bezoek het Muziekgebouw.

Praktisch
Per locatie wordt er aangegeven wanneer het adres geopend is, voor welke leeftijd het geschikt is en hoe je er kunt komen met het openbaar vervoer. Om je bezoek compleet te maken, worden er ook adressen genoemd voor een kop koffie, lunch, ijsje of kidsproofdiner en de beste plekken voor een picknick. Blijf je slapen, dan kun je kiezen uit diverse kindvriendelijke logeeradressen: kidsproof familiehotels, B&Bís en vakantiewoningen.

De stad uit
In het laatste hoofdstuk ga je de stad Amsterdam uit: met de fiets naar natuurgebied Het Twiske of met de boot naar Pampus en het Muiderslot. Veel plezier!

Kidsproof Amsterdam, de leukste adressen in en rond de stad
Fee van ít Veen & Roos Stalpers
Mo'Media, 2012
ISBN: 978-90-5767-597-3
Prijs: Ä 9,95

Bestel Kidsproof Amsterdam bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video