grachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocdam masterdamamsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam

Amsterdam in kaart

Dominicus Amsterdam in kaart is meer dan alleen een stedengids. Naast de beschrijvingen van de stad en alles wat er te doen en te zien is bevat Amsterdam in kaart namelijk al het kaartmateriaal dat je nodig hebt voor een leuke stedentrip naar Amsterdam! Het aanschaffen van een extra stadskaart is niet meer nodig.    

Amsterdam_boeken_stad_kaart_amsterdam.jpgVan de Bloemenmarkt en het Rijksmuseum, de grachtengordel en de Amstelrivier tot de Jordaan en de Plantagebuurt: met deze gids voor Amsterdam kom je overal!

*8 uitklapbare stadskaarten
*60 bezienswaardigheden in beeld
*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters
*Een selectie van de beste hotels voor een leuke prijs
*Alle informatie over openbaar vervoer in Amsterdam.

Heb je je thuis goed voorbereid op de trip naar Amsterdam en weet je precies wat je wilt bezoeken, dan is dit een uitstekende gids/stadskaart voor ter plaatse. Voor wie wat meer achtergrondinformatie wil, zal er echt een andere reisgids bij moeten zoeken.  

Het voordeel van de gids is dat je geen aparte stadskaart hoeft aan te schaffen, of dat je hoeft te stuntelen met losse kaarten. Stad in kaart is een verzorgde, aantrekkelijk vormgegeven toevoeging aan het aanbod reisgidsen, niet ter vervanging van een uitgebreide stadsgids. 

Amsterdam in kaart
Virginia Rigot-Muller & Helene Le Tac
Gottmer Uitgevers Groep b.v., 2014
ISBN 9789025755232
€ 9,95

Bestel Amsterdam in kaart bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video