amsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam stoperagrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winterdam masterdam

Fiets & The City Amsterdam

Het mooiste van Amsterdam ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Amsterdam ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt.  

Amsterdam_Boeken_fiets_amsterdam.jpg Wat is er fijner dan een stad als Amsterdam te ontdekken met de wind in je haren? Je komt overal, je bent veel sneller waar je wilt zijn en je ademt de sfeer van de stad. Koffiedrinken in dat leuke buurtje en dan via de musea en parken naar die superplek om te lunchen aan de andere kant van de stad: de hele stad is binnen handbereik als je fietst!

Deze compacte reisgids van Amsterdam heeft een mooie vintage uitstraling en belicht ook de plekken waar Amsterdammers zelf graag komen. De fietsroutes nemen je mee de wijken in, weg van het toeristische centrum, op naar leuke terrassen, bijzondere plekken en unieke winkels.  

Compleet met adressen waar je kunt bijtanken met koffie, lekkere hapjes en gratis wifi. Alles is makkelijk te vinden met de handige kaarten en het complete adresoverzicht achterin.  

Fiets & The City Amsterdam
Kosmos Uitgevers, 2014
ISBN 9789021555812
€ 7,99

Bestel Fiets & The City bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video