amsterdam stoperaamsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamgrachten amsterdamdam masterdam

Reisgids Capitool Compact Amsterdam

De formule van Capitool reisgidsen staat al jaren als een huis. De boekjes in de serie Capitool Compact hebben het handzame formaat als extra voordeel. Of je nu eersteklas reist of met een beperkt budget, De reisgids Capitool Compact Amsterdam biedt het beste van Amsterdam. Een handige reisgids voor een bezoek aan Amsterdam!

Amsterdam_reisgids-capitoolLet op: deze gids is in 2017 vervangen door de nieuwe
Capitool Compact Top 10 Amsterdam.


De reisgids verdeelt Amsterdam in zeven overzichtelijke wijken. Een hoofdstuk gaat over interessante locaties rondom Amsterdam. Tientallen lijsten met hoogtepunten - de mooiste bezienswaardigheden en musea, de beste winkels en de gezelligste restaurants - verschaffen je alle informatie die je nodig hebt om van je bezoek aan Amsterdam een onvergetelijke dag te maken. 
Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de mooiste wandeltochten of de lekkerste restaurants in Amsterdam, deze reisgids is een perfecte metgezel. Bovendien is er een overzicht van dingen die je beter kunt vermijden, wat je tijd, geld en irritatie bespaart.

Kaarten
Met behulp van de gedetailleerde kaarten en honderden foto's vind je moeiteloos de weg in de hoofdstad van Nederland. Bij de besprekingen van wijken en gebieden in Amsterdam staan in de kantlijn tips voor hoe de dag daar door te brengen. De gids is handzaam, licht, overzichtelijk en compleet - inclusief een handige, uitneembare kaart, met tips voor bijvoorbeeld een regendag en stijlvolle uitjes.

Capitool Compact Amsterdam
Fiona Duncan, Leonie Glass
Spectrum, 2011
ISBN: 9789047519027
€ 11,99 

Bestel Amsterdam Capitool Compact bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video