dam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseum

DK Eyewitness Travel Guide Amsterdam

Eyewitness Amsterdam gebruik je vooral om vooraf te lezen of om naderhand na te genieten van een weekendje of dagje in Amsterdam. Prachtige kleurenfoto's van sfeervolle grachten en markante gebouwen geven een goede indruk van Amsterdam.

Amsterdam_Boeken_DK_eyewitness.jpgDK Eyewitness Travel Guide Amsterdam doet zijn naam eer aan en laat ZIEN waar andere gidsen over schrijven. Je vindt in deze gids driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden, veel kleurenfoto's en ook duidelijke kaarten en helder geschreven teksten.

Er is ook aandacht voor restaurants, accommodaties van budget tot zeer luxe, waar vind je de leukste winkels en waar de beste markten. Ook inbegrepen is een plattegrond van Amsterdam waarop duidelijk aangegeven alle bezienswaardigheden die in de tekst worden vermeld.

DK Eyewitness Travel Guide Amsterdam is geschreven in het Engels. De Nederlandse vertaling heeft als titel Capitool Gidsen. De Capitool Gids Amsterdam is alleen nog maar tweedehands te verkrijgen.

DK Eyewitness Travel Guide Amsterdam
Dorling Kindersley Ltd, 2014
ISBN 9781409328490
€55,34 (2e hands) 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video