grachten amsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumdam masterdam

Time to momo Amsterdam

Amsterdam is een compacte stad en een multiculturele smeltkroes met ruimdenkende inwoners. Ze zeggen niet voor niets: Amsterdam, de stad waar alles kan. Met de Time to momo reisgids Amsterdam, voorheen 100% Amsterdam, leer je via 6 routes deze bruisende stad kennen.

Amsterdam_Boeken_Time_to_momo-AmsterdamMaar wat Amsterdam volgens ons nou echt zo bijzonder maakt, zijn de talloze prachtige musea en het superdiverse winkelaanbod, van vintage en design tot hippe pop-upstores. Die vind je ook in de wijken buiten het centrum, net als de meest uiteenlopende restaurants, nieuwe koffietentjes en bruine kroegen. 

En de rand van de stad zorgt voor een rauw industrieel accent met tal van festivals, undergroundfeesten en rommelmarkten. De reisgids van time to momo laat je zien waar je de leukste adressen kunt vinden.


Met time to momo Amsterdam op zak kun je 100% onvoorbereid de trein in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Time to momo Amsterdam
Joan de Haart
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195318
€17,99

Bestel Time to Momo Amsterdam bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video