amsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamdam masterdamgrachten amsterdamamsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winter

Trotter 48 Amsterdam

48 uur in Amsterdam? Dan is Trotter 48 de gids die bij je past. Een uitgebreide selectie van betaalbare hotels, leuke shoppingadresjes en beschrijvingen van de belangrijkste bezienswaardigheden maken dit gidsje onmisbaar bij een kort (of lang) bezoek aan Amsterdam.

Amsterdam_trotter_48_amsterdam.jpgPrettig leesbaar
Trotter 48 Amsterdam is overzichtelijk ingedeeld en prettig leesbaar met 192 bladzijden informatie. Aan bod komen niet alleen practische zaken als openbaar vervoer, tips waar betaalbaar te slapen, eten, drinken en dansen maar ook waar je leuke boetiekjes vindt en een lange lijst van allerlei soorten markten.

Stadswandelingen
Een pluspunt is de beschrijving van een zevental wandelingen die makkelijk te volgen zijn dankzij de uitneembare plattegrond van Amsterdam met op de achterkant een kaart van het openbaar vervoer.

Oordeel
Trotter 48 Amsterdam is klein en handzaam met een harde kaft voor extra stevigheid en toch licht van gewicht. Deze handige stadsgids past in elke tas of binnenzak. De tientallen kleurenfoto's van de bekendste bestemmingen completeren dit boekje.

Trotter 48 Amsterdam
Lannoo, 2014
ISBN: 9789401410250
Prijs: € 10,00

Bestel Trotter 48 Amsterdam bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video