amsterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperadam masterdam

Unieke stadstour door de grachten van Amsterdam

De hop-on hop-off cruise is ook een perfecte manier om de hoogtepunten van Amsterdam te ontdekken. Vaar over de schilderachtige grachten in Amsterdam en stap in en uit bij de zeven haltes om bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en de Heineken Experience te gaan bekijken. Een soortgelijk en nieuw fenomeen is de Floating Dutchman.

Let op: DEZE STADSTOUR IS NIET LANGER BESCHIKBAAR

De bekende rode hop-on hop-off boten zijn een perfecte manier om alle highlights van Amstedam te ontdekken in je eigen tempo. Vanuit de boot heb je een prachtig uitzicht op de prachtige gevels van de grachtenpanden in Amsterdam en je vaart langs bezienswaardigheden als de Westerkerk, de oude haven, de Jordaan en de Magere Brug. De boot stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum van Amsterdam en je kunt in- en uitstappen waar je wil. De Canal Bus Amsterdam maakt sightseeing in de hoofdstad comfortabel!

TIP: bestel je tickets voor de hop-on hop-off cruise (24 uur geldig) van te voren online en je stapt zo op de boot!

Bestel hier tickets voor de Hop-on Hop-off Citysightseeing

Amsterdam_hop-on-hop-off-cruise

Vertrek
De boten vertrekken om de 25 minuten, dagelijks tussen 10.00 en 17.30 uur, bij de Prins Hendrikkade, vlakbij het Centraal Station. Een audioguide is inbegrepen.

Floating Dutchman
Is het een boot of is het een bus? Nee, het is de Floating Dutchman - een combinatie van een bus en een boot! Spring in deze geweldige bus langs de Amsterdamse highlights en combineer het met een spannende tour door de Amsterdamse grachten. De Floating Dutchman is een een ultra-modern amfibievoertuig die het mogelijk maakt om Amsterdam per bus en boot te verkennen zonder het voertuig te verlaten. Het is zonder enige twijfel de origineelste en spectaculairste manier om Amsterdam te leren kennen!

Amsterdam_floating-dutchman

De excursie vertrekt vanaf Amsterdam Centraal Station, waar de bus via het oude stadscentrum naar de 'Splash Zone' bij het Oosterdok zal rijden. Bij de 'Splash Zone' zal de Amfibibus het water inrijden en vanaf dit moment vaart het voertuig door de grachten. Langs highlights als NEMO, het Scheepsvaartmuseum, de Amstel, de Magere Brug en de Hermitage. De Floating Dutchman brengt je ook naar de Craft & History Experience waar† traditionele Nederlandse ambachten worden gedemonstreerd. Je† kunt hier genieten van de Nederlandse lekkernij 'poffertjes' of in een tijdmachine stappen om de geschiedenis van Nederland en Amsterdam te herbeleven.

Amsterdam_Floating_Dutchman

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video