amsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleindam masterdamamsterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam stopera

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip van enkele dagen naar Amsterdam en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de trams, bussen en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor 3 dagen een handig hulpmiddel! Met de Amsterdam Travel Card heb je drie dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Amsterdam, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Amsterdam (Schiphol Airport) naar je hotel in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Amsterdam bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de trams, bussen en metro in Amsterdam. Met de Amsterdam Travel Card heb je ook recht op een transfer van de luchthaven van Schiphol Airport naar je accommodatie in Amsterdam (hotel, B&B, appartement of woning).

TIP: bestel de Amsterdam Travel Card van tevoren online en geniet in Amsterdam van het gemak van gratis openbaar vervoer en een luchthaventransfer!

Bestel hier de Amsterdam Travel Card

Amsterdam_Amsterdam-travel-card

Voordelen Amsterdam Travel CardHoe werkt de Amsterdam Travel Card?
Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Amsterdam staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de tram, bus of metro binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de tram-, bus- en metrolijnen in Amsterdam. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Amsterdam. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Amsterdam_Amsterdam-ov-kaart

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video