amsterdam-winter-vocamsterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperadam masterdam

Anne Frankhuis e-ticket

Het Anne Frankhuis in Amsterdam is populair. Het Achterhuis ontvangt 1,2 miljoen bezoekers en dat is veel voor een betrekkelijk klein museum. De wachtrij was dan ook vaak vele tientallen meters lang. Maar dat is verleden tijd want je kunt alleen naar binnen met een online ticket met tijdslot.

Het Anne Frank Museum in Amsterdam kan een gedeelte van de dag alleen bezocht worden door bezoekers die hun kaartje online hebben gekocht. Dit e-ticket heeft een tijdsaanduiding. Op deze manier is de doorstroom van bezoekers gegarandeerd en zijn er geen lange wachtrijen meer.†Tickets kunnen alleen besteld worden via de website van het Anne Frank Huis.

Amsterdam_Anne_Frank_huis_museum

Het entreesysteem
Ticket met tijdslot voor het Anne Frank Huis koop je online via de website van het museum. Elke dinsdag vanaf 10.00 boek je tickets voor een museumbezoek zes weken later. Je hebt de keuze uit alleen museumbezoek of museumbezoek met een inleidend programma. Het is niet mogelijk tickets in het Anne Frank Huis te kopen. Contant geld wordt in het museum niet geaccepteerd.

Lees verder:
Waar Anne Frank haar dagboek schreef
Amsterdam eert Anne Frank met twee standbeeldjes

Amsterdam_anne_frankhuis_wachtrij.JPG
† † De wachtrij bij het Anne Frankhuis is nu verleden tijd

photo Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video