amsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperaamsterdamgrachten amsterdam

Alles over cannabis en hennep

Heb je altijd willen weten wat Afghan, Purple Power, Hollands Hoop, Shiva of Master Kush precies is? Een bezoekje aan Cannabis College midden in Amsterdam zal opheldering geven. Even terug naar school want hier kun je alle vragen stellen over het gebruik van cannabis en hennep.†Het Cannabis College in Amsterdam is een non-profit organisisatie en geeft informatie over het gebruik van cannabis en hennep. Bekijk op je gemak honderden voorbeelden van cannabis-gerelateerde produkten.†

Amsterdam_cannabis_college_1.JPG

Hennep en cannabis

Wist je dat cannabis en hennep dezelfde plant is? Alleen wanneer je hennep inneemt, is het een drug. Hennep wordt gebruikt voor de vezels, cannabis voor het narcotisch effect. Snowboards, skateboards en tennisrackets bevatten hennep. Hennep absorbeert schokken en vermindert zodoende de kans op sportletsel. Hennep is ook de grootste component in touw, papier, bouwmaterialen en zelfs in plastic.

Amsterdam_cannabis_college_2.JPG

De Cannabistuin
In de kelder van het Cannabis College in Amsterdam bevindt zich een tuin waar prachtige hennepplanten groeien. Hier leer je hoe vrouwelijke en mannelijke hennepplanten eruit zien, hoeveel daglicht ze nodig hebben en hoe je ze moet oogsten.

Terug naar school
Een bezoekje aan het Cannabis College leert je alles over cannabis. Het is net of je even terug op school bent. Cannabis heeft zowel een nuttige kant als een verslavende kant. Maar gewapend met de juiste informatie, is het makkelijk om verstandig om te gaan met cannabis.

Adres:
Cannabis College
Oudezijds Achterburgwal 124
Amsterdam

Openingstijden:
Zeven dagen per week van 10.00-18.00 uur.

Amsterdam_cannabis_college_3.JPG

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video