grachten amsterdamdam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocamsterdam stoperagrachten amsterdam

Upside down Museum niets is wat het lijkt

Upside down: Je gelooft je eigen ogen niet, want niets is wat het lijkt, alles is ondersteboven. Je zintuigen worden op de proef gesteld! Stap de ondersteboven wereld binnen en doe dingen waarvan je nooit gedroomd hebt. Het Upside-down Museum is een 'instagrammable' belevenis met een vleugje Nederlandse cultuur maar zonder molens, klompen en tulpen.

Amsterdam_museum_upside_down_1.jpg

Upside down museum
Upside down is geen traditioneel museum. Om te beginnen mag je alles aanraken en is het 100% selfie-waardig. Er zijn 25 zalen met installaties waar je je helemaal kunt uitleven. Je valt van de ene verbazing in de andere. Het Upside down museum is 's werelds grootste omgekeerde wereld social-media ervaring: ondersteboven, interactief en opzienbarende optische illusies. Het museum is poplair. Reserveer nu en betaal later. Het bedrag wordt 72 uur voor het begin van je bezoek automatisch afgeschreven.

Reserveer je ticket voor het Upside down museum

Je gelooft je ogen niet
Je zintuigen laten je in de steek. Ervaar hoe het voelt om ondersteboven in de metro te zitten, dans op het ritme van je eigen silent disco beat in een omgekeerde club of neem een kijkje onder de zeespiegel. Proef moderne kunst in de Mondriaan-zaal of dwaal door de gangen en bekijk werken van grote meesters. Is kunst niet aan jou besteedt, neem dan een duik in het ballenbad waarin zo'n 80.000 ballen zitten.

Amsterdam_museum_upside_down_2.jpg

Perfecte Instagram-foto's
Je creŽert je eigen content want je maakt deel uit van de installaties. Kijk naar een van de camara's van het museum, kies de perfect pose en het resultaat is een perfecte foto voor je Instagram pagina. Digitale fotodownloads zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Tijdslot
Reserveer een tijdslot, dan weet zeker dat je iets gaat beleven wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Adres:
Upside down museum, Europaboulevard 5, Amsterdam
Maandag t/m woensdag 10.00 Ė 19.00 uur
Donderdag t/m zaterdag 10.00 Ė 22.00 uur
Zondag 10.00 Ė 20.00 uur

foto's met dank aan upside down museum

Amsterdam_museum_upside_down_3.jpg

Amsterdam_museum_upside_down_4.jpg

Amsterdam_museum_upside_down_5.jpg

Amsterdam_museum_upside_down_6.jpg

Amsterdam_museum_upside_down_7.jpg

Amsterdam_museum_upside_down_8.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video