amsterdam-rijksmuseumamsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam-winter-vocdam masterdam

Stijlvol en toch betaalbaar

Oger is de winkel in Amsterdam voor klassieke herenkleding met de juiste details, van de juiste stof tot het juiste model. Hier vind je een indrukwekkende collectie pakken en colberts maar ook casual stijl is volop aanwezig in de winkel in de PC Hooftstraat..

Amsterdam_oger.jpg

Mode-ondernemer Oger Lusink zit op een toplocatie in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn maak je een keuze uit de rijke collectie. Oger hanteert twee formules – Oger Amsterdam voor maatwerk en Dressed for Success voor semi-handgemaakte pakken. Daarnaast bestaat de collectie uit Italiaanse topmerken zoals Zegna, Etro, Borrelli en Corneliani.

Amsterdam_pc-hooftstraat-oger

De Boardroom is een exclusieve ruimte op de eerste verdieping waar klanten persoonlijk advies krijgen over aan te schaffen kleding. Verder verkoopt Oger overhemden, dassen, schoenen en casual kleding. Heel speciaal zijn de luxe schoenpoetsdozen voor de man die tot in de puntjes gekleed wil zijn.

Adres
Oger
PC Hooftstraat 75-81
Amsterdam

Openingstijden
maandag 12.00 - 18.30 uur.
dinsdag, woensdag en vrijdag 09.30 - 18.30 uur.
donderdag 09.30 - 21.00 uur.
vrijdag 09.30 - 18.30 uur.
zaterdag: 09.00 - 18.00 uur.
zondag: 12.00 - 17.00 uur.

Amsterdam_pc-hooftstraat-oger

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video