grachten amsterdamamsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winteramsterdamamsterdam-winter-vocdam masterdam

Hoofdzaak Hoeden

Op zoek naar een bijzondere hoed? Stap dan binnen bij Hoofdzaak Hoeden Amsterdam en je bent er zeker van dat je dé hoed van je leven vindt. Nooit kom je iemand tegen met 'jouw' hoed want alle hoeden zijn uniek en 100% handwerk.

Amsterdam_hoofdzaak_hoed.jpg

Hoeden om te dragen

Marga van der Bos eigenaar en ontwerpster, zorgt ervoor dat de hoed in overeenstemming is met de uitstraling van de draagster. Iedere hoed is handgemaakt en dus uniek. Iedere hoed heeft de perfecte pasvorm en de gewenste kleur.

Kunst om te dragen
Behalve hoeden kun je hier ook terecht voor ArtWear produkten te dragen als sieraad of onderdeel van je kleding. Art Wear is een combinatie van mode, kunst en vormgeving. Alles wordt gemaakt in kleine oplage of unieke stukken zodat het hoogst onwaarschijnlijk is dat je iemand anders hetzelfde ziet dragen.

Hoeden om te maken
Ben je heel enthousiast dan volg je bij Hoofdzaak Hoeden een cursus hoeden maken van vilt, zijde, leer en ander materiaal. Ook leer je hoe patronen te tekenen voor petten en baretten.

Adres
Hoofdzaak Hoeden
Witte de Withstraat 168
Amsterdam  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video