amsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperadam masterdamamsterdam-grachten-winter

Karl Lagerfeld Concept Store

Je hoeft niet langer naar Parijs want Amsterdam heeft nu ook een Karl Lagerfeld Concept Store. Twee verdiepingen fashion met allure. De collectie is exclusief en subliem, het interieur strak en indrukwekkend.

Amsterdam_karl_lagerfeld_ams.jpg

Let op: deze winkel is PERMANENT GESLOTEN

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld, couturier en fotograaf, is een opmerkelijk figuur - geboren in Hamburg, woont al meer dan een halve eeuw in Parijs, is hoofdontwerper van het modehuis Chanel, heeft een eigen modelijn, een grijze paardestaart, draagt altijd een zwart kostuum, een wit overhemd met een hoge boord en een zonnebril.

Karl Lagerfeld Concept Store
Het interieur van de Karl Lagerfeld Concept Store in Amsterdam is exact hetzelfde als van de store in Parijs en voorzien van talloze digitale gadgets. Voor inspiratie scroll je door het lookbook op een van de iPads in de winkel, vanuit de paskamer maak je selfies of een fotootje van je favoriete item en natuurlijk deel je dat meteen op social media.

Op de begane grond is alles voor vrouwen – fashion, schoenen, brillen en allerlei asseccoires, telefoonhoesjes, Karl-ketting, Karl popjes gekleed zoals de modekoning zelf met wit opstaand boord en een zonnebril. Het mannendomein is een verdieping lager.

Adres
Karl Lagerfeld
Hartenstraat 16
Amsterdam

Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag 11.00-18.00 uur
Donderdag 11.00-19.00 uur
Zondag 12.00-18.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video