amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocdam masterdamgrachten amsterdam

Laarzen en tassen

Fred de la Bretonière, ontwerper van schoenen en tassen, is een begrip in de modewereld. Elke fashionista en liefhebber van schoenen, laarzen en tassen is bijna verplicht om de collectie van Fred de la Bretonière te bekijken. De hele collectie is gemaakt van prachtig soepel leer, heel modieus en heel draagbaar. Zijn ontwerpen zijn echte stijl-iconen en heel betaalbaar.

Amsterdam_fred_de_la_bretoniere.jpgLaarzen en tassen
Laarzen en tassen - vrijwel niemand heeft er genoeg. Het is daarom heel moeilijk om de laarsjes of handtassen van Fred de la Bretonière te weerstaan. Er zijn drie Fred de la Bretonière-winkels in Amsterdam. Stap binnen in de zaak aan de van Baerlestraat - enkellaarsjes, veterboots, laarsjes met luipaardprint of gevoerd met bont, handtassen met veel ritsen, leren crossbodytassen, schoudertassen met stevige handvaten maar ook voor een ceintuur, portemonnee of weekendtas zit je goed bij Fred de la Bretonière.

Adres
Fred de la Bretonière
Van Baerlestraat 34
Amsterdam

Openingstijden
Maandag 13.00-18.00 uur
Dinsdag, woensdag vrijdag en zaterdag 10.00-18.00 uur
Donderdag 10.00-20.00 uur
Zondag 12.00-17.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video