grachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam stoperadam masterdamamsterdamamsterdam-rijksmuseum

Costes Amsterdam stijlvolle mode in hartje stad

De Kalverstraat in Amsterdam is een winkelstraat bij uitstek in het hartje van de stad. Loop zeker binnen bij Costes een must-visit bestemming voor fashionista's. Costes heeft een aantal vestigingen verspreid over heel Nederland. Alle winkels van Costes combineren stijl en trendsettende collecties. Bovendien is alles wat je bij Costes koopt heel credit card-vriendelijk. De winkels zijn mooi ingericht en stralen perfectie uit.

Amsterdam_costes_mode.jpg

Costes de favoriete winkel van fashion-liefhebbers
Costes onderscheidt zich van andere modewinkels in Amsterdam door zijn unieke stijl en behulpzaam personeel.

1. Trendy Mode: Costes staat bekend om zijn trendy en eigentijdse modecollecties. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste catwalktrends of tijdloze klassiekers, Costes heeft voor elk wat wils.

2. Prima Kwaliteit: Costes streeft naar kwaliteit in al zijn kledingstukken. Van stoffen tot afwerking, elk detail wordt zorgvuldig overwogen. De prijzen zijn zeer redelijk zodat je je stijlvol kunt kleden zonder dat je bankrekening te plunderen.

3. Diversiteit in stijlen: Of je nu op zoek bent naar een elegante avondjurk, een casual weekendoutfit, of kantoorvriendelijke kleding, Costes biedt een breed scala aan fasion en accessoires, van casual tot chic en van comfortabel tot elegant.

Amsterdam_costes_mode_2.jpg

Wetenswaardig
Costes is een 100% Nederlands bedrijf en opende in 2013 zijn eerste winkel in Utrecht. Nu heeft Costes 16 filialen in o.a. Den Haag, Arnhem en Eindhoven. De succesformule van Costes is dat zij eigen mode-ontwerpers hebben die precies aanvoelen wat de trend is. Costes is onderdeel van The Sting Companies waartoe ook behoren The Sting, Cotton Club en De KOOPman.

Locatie
Costes heeft vier winkels in Amsterdam
1. Costes Woman, Kalverstraat 168-170,
2. Costes Kalverpassage, Singel 457
3. Costes Woman, Nieuwendijk 188
4. Costes Woman, Gelderlandplein 60-62

Openingstijden voor alle vier de filialen zijn hetzelfde: 10.00-19.00 uur op donderdag tot 21.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur

Volgend artikel: Vintage Shoppen in Amsterdam

Vorig artikel: De Badjassenwinkel

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video