grachten amsterdamdam masterdamamsterdam stoperaamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam-winter-voc

Relax met een ochtendjas uit de badjassenwinkel

De Badjassenwinkel in Amsterdam grossiert in badjassen in alle maten van XXXL tot XXS. Kies uit wel 150 verschillende soorten en modellen, van velours, zijde of badstof, lang model of super-kort en in alle kleuren die je je maar bedenken kunt. Laat je naam of een andere toepasselijke tekst op je ochtendjas borduren en neem er meteen een badhandoek bij ook met gepersonaliseerd borduursel. Heb je een lange naam? Geen probleem want je betaalt per naam, niet per letter.

Amsterdam_badjassen_winkel_amsterdam.jpg

Badjassen voor de hele familie
Bij thuiskomst knellende kleding uit en neerploffen op de bank gehuld in een superzachte badjas. In een BADJAS? Kan dat wel, is dat wel trendy genoeg, kun je vrienden ontvangen terwijl je een badjas draagt. Noem hem wat je wilt: peignoir, ochtendjas, kimono, deshabillé, duster, huisgewaad, kamerjas, negligé of ochtendgewaad. Kies het juiste woord voor de juiste gelegenheid.

Maar wat je ook doet, koop je badjas in de Badjassewinkel in Amsterdam. Dan ben je er zeker van dat je in een designer badjas rondloopt. Dat voelt lekker na een sauna of een warm warm bad. Wikkel je in een haute couture ochtenjas of een zijden kimono. Koop een schattig badjasje voor een pasgeborene, een met flinke zakken voor je opa en een met bloemetjes voor je moeder, een geruite voor je vader en de allermooiste voor je geliefde.

TIP: Ga even langs bij de Antonia Pantoffelwinkel in Amsterdam voor bijpassende sloffen.

Adres: De Badjassenwinkel, Vijzelgracht 39, Amsterdam
Openingstijden, Dinsdag t/m vrijdag 11.00-18.00 uur, zaterdag 11.00-17.00 uur


Volgend artikel: Tenue de Nimes voor spijkerbroek-liefhebbers

Amsterdam_badjassenwinkel_amsterdam_1.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video