amsterdam-grachten-winteramsterdam stoperaamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleinamsterdamdam masterdamgrachten amsterdam

Ton Ton Club: flipperkasten en computerspelletjes

Ga je te buiten aan flipperkasten, print chocolade figuren of alleen maar een biertje en een hotdog? De Ton Ton Club op de Walletjes in Amsterdam heeft het allemaal; van airhockey tot munten schuiven en van ouderwetse computerspelletjes tot flipperkasten. Ton Ton zit ook in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Amsterdam_flipperkast__ton_ton.jpg

Het begon met een groepje vrienden, allemaal game-liefhebbers die zonder arcadespelletjes en video games bijna niet konden leven. Het resultaat is de Ton Ton Club waar volwassenen kunnen meespelen met spelletjes als Mortal Kombat, lekker gewelddadig en extreem bloederig. Voor de kinderen zijn er gezelschapspelletjes; mens erger je niet of kwartetten. Is dat allemaal niet genoeg dan zijn er heel veel verschillende flipperkasten. Tot slot speel je een potje airhockey of leg je een kaartje.

De Ton Ton Club zit ook in de Westergasfabriek: Ton Ton in de Zon met een outdoor gamehal en een bar met alles erop en eraan. Hier drink je bier met Mario Kart, airhockeytafels en flipperkasten.

Adres:
Westergasfabriek
Polonceaukade 27
Amsterdam en Sint Annadwarssteeg 6
Amsterdam

Openingstijden
Maandag en dinsdag 16.00-24.00
Woensdag t/m zondag 12.00-24.00

Keuken open om 17.00 uur.

Foto James Brooks

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video