dam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocamsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rijksmuseum

Antiekcentrum Amsterdam

Met een kleine vijftig antiekhandelaren is Antiekcentrum Amsterdam de grootste antiekmarkt van Nederland. Drie dagen per week voegen zich hierbij particulieren die antiek te koop hebben. Het resultaat is antiek voor elke beurs.

Amsterdam_antiekcentrum-amsterdan.JPG

Voor verzamelaars

Verzamel je alles wat te maken heeft met schildpadden, jaren dertig handtasjes of zilveren koffielepeltjes met stadswapen? Neem dan een kijkje in Antiekcentrum Amsterdam. Ben je geen verzamelaar? Loop dan toch even door het doolhof van gangetjes vol vitrines met de prachtigste voorwerpen die heel geschikt zijn als origineel cadeau.

Schatkamer
Schilderijen, porcelein, zilver bestek, delftsblauw, glaswerk, kasten vol boeken, vitrines met schalen, vazen, klokken, horloges, wandborden en nog veel meer. Dit is een schatkamer vol begerenswaardige voorwerpen meestal tegen een zeer schappelijke prijs.

Tafelmarkt
Heb je zelf antiek en curiosa te verkopen? Huur dan een tafel aan de voorkant van het Antiekcentrum. Je krijgt dan twee tafeltjes om je waar uit te stallen en daar betaal je €15 voor, alleen op woensdag, zaterdag en zondag en alleen voor kleine handelaren en particulieren.

Adres:
Antiekcentrum Amsterdam
Elendsgracht 109
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 11.00-18.00
Zaterdag en zondag 11.00-17.00

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video