amsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumdam masterdamamsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam stoperagrachten amsterdam

Soep voor lunch

Heb je plotseling enorme trek in spinaziesoep of toch maar liever tomatensoep? Wip dan even binnen bij Soup en Zo want dit is het beste adres voor soep in Amsterdam.

Amsterdam_soup-en-zo-amsterdam.jpg

Kunnen ze je dag en nacht wakker maken voor soep? Loop dan even binnen bij Soup en Zo in het centrum van Amsterdam. Twee vestigingen met dezelfde formule: keuze uit tenminste acht smaken en altijd seizoenvriendelijk. Verwacht dus geen pompoensoep in de lente. Elke dag prijken er andere soepen op het menu, vegetarisch of met biologisch vlees, allemaal even lekker.

Ben je niet zo'n liefhebber van soep? Geen probleem, een salade van artisjokkenhartjes of kip met avocado en noten- honing dressing is een feest voor de smaakpapillen. Soup en Zo is klein, met een paar zitplaatsen binnen en 's zomers ook een paar tafeltjes buiten. Afhalen kan ook, dan krijg je je soep in een goed isolerende kartonnen beker met deksel, na een half uurtje is je soepje nog steeds warm. Heel handig wanneer je weinig tijd hebt of op de fiets bent!

Adres:
Soup en Zo – Spiegel
Nieuwe Spiegelstraat 54
Amsterdam Soup en Zo – Jodenbree
Jodenbreestraat 94
Amsterdam

Openingstijden voor beide vestigingen:
Maandag t/m vrijdag 11.00 – 20.00
Zaterdag en zondag 12.00 – 19.00

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video