amsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumamsterdamamsterdam stoperaamsterdam-grachten-winterdam masterdamgrachten amsterdam

Gezond en betaalbaar

Een van de lekkerste eetadresjes in Amsterdam is Stach Food. Hier vind je ook de lekkerste afhaalmaaltijden. Alles bij Stach is gezond, betaalbaar en overheerlijk.

Amsterdam_Stach_Food.jpg

Wie is Stach?

De naam van de winkel is de voornaam van de eigenaar: Stach. Vier keer per jaar zet Stach zijn lievelingsgerechten op het menu. Stach zorgt ervoor dat al zijn gerechten gezond en verantwoord zijn en dat je thuis niet meer aan de slag hoeft. Je gaat gewoon even langs voor een afhaalmaaltijd.

Het menu
Iedere drie maanden heeft Stach een ander menu. In de winter vullende maaltijden zoals erwtensoep vega of penne lamsragu. De kleine eter zal zeker geen nee zeggen tegen boekweitsalade met rode kool. En dan de tongstrelende nagerechten: sticky toffeetaartje of, nog lekkerder, chocolade brownie kokos mousse. Voor €2,50 heb je al een heerlijk ontbijtje met koffie of thee, een gekookt eitje en croissants met jam en boter. Nog lekkerder (en gezonder) is speltgranola met kwark en blauwe bessen.

De winkel
Stach heeft zes winkels in Amsterdam. Opvallend is dat alle winkels een hoekpand zijn. Hoekwinkels vallen direct in het oog, ook bij de buurtbewoners. De winkel in de Spiegelstraat is het meest centraal gelegen. Het is een heel klein winkeltje maar heeft wel hetzelfde assortiment als de andere Stach-winkels. Het extraatje hier is een piepkleine wijnbar achterin. Heel geschikt voor een lekker glaasje met een hapje.

Boodschappen
Gewoon boodschappen doe je ook bij Stach. Lekker biologisch brood, kaas en niet te vergeten haverspeltkoek, zo lekker! Stach winkels zijn kleine kleine supermarkten gespecialiseerd in ambachtelijke bonbons, worstjes, delicatessen, kaas, olie en azijn maar het zijn ook goede lunchadresjes en coffeebars.

Adres
Stach Food
Admiraal de Ruijterweg 77
Haarlemmerstraat 150
Nieuwe Hoogstraat 1a
Nieuwe Spiegelstraat 52
Van Woustraat 154 En in Overveen: Zandvoorterpad 1

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 8.00-22.00 uur
Zondag 9.00-21.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video