amsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-winter-vocdam masterdamamsterdamgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseum

Buffet van Odette

Buffet van Odette in Amsterdan is lekker eten voor iedereen – ontbijt, lunch en diner. Eten bij Odette is niet alleen lekker maar ook gezond want er wordt gewerkt met biologische produkten en scharrelvlees van lokale leveranciers. Ook voor de wijnen geldt, gemaakt met zo weinig mogelijk sulfiet en andere kunstmatige toevoegingen. Buffet van Odette is zuiver natuur!

Amsterdam_bufette_van_odette_(1).JPG
Buffet van Odette is een gezellig eettentje en populair voor ontbijt, lunch en diner. In de zomer zit je lekker buiten op het terras met uitzicht op de Prinsengracht. Doe je tegoed aan een gezond ontbijtje; gepocheerd eitje of roerei met zalm. Een heel lekkere combinatie is rozijnenbrood met oude kaas. Een aanrader voor de lunch is artesjok met mosterdvinigrette gevolgd door salade van het buffet. Of wat denk je van inktvis en kikkererwten. Laat vooral een plekje open voor citroensorbetijs met wodka.

Buffet van Odette heeft een typisch bistro sfeer, klassiek en vooral niet saai. Je vindt hier een prettige mix van buurtbewoners en toeristen. Buffet van Odette is ook uitstekend geschikt voor het borreluurtje een wijntje met kaashapjes of charcuterie zal een ieder bekoren.

Adres
Buffet van Odette
Prinsengracht 598, Amsterdam

Openingstijden
Dagelijks van 10.00-22.00 uur

foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video