amsterdam-rijksmuseumdam masterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam stopera

De Bosatlas van Amsterdam

Aan de hand van honderden kaarten en grafieken maakt de lezer met deze atlas een spectaculaire reis door Amsterdam. Tal van onderwerpen passeren de revue, zoals de stad en haar bewoners, pontjes en trams, oude en nieuwe geloven, het Concertgebouw en de dancescene enzovoort. Kortom, de atlas toont de hoofdstad van Nederland in al haar facetten. 

De_Bosatlas_van_AmsterdamDe hoofdstad van Nederland in al haar facetten 
De Bosatlas van Amsterdam staat stil bij de wording van de stad en de bijzonderheden van de verschillende stadsdelen. Het toont ook prachtige historische doorkijkjes, zoals de VOC, de Stelling van Amsterdam en de Amsterdamse School.

Bovendien bevat het paginavullende infographics over het museumplein, Artis, het Centraal Station, Oude Kerk en de Zuidas. Een complete topografische kaart van Amsterdam en omgeving én informatie over de stadsdelen. Sfeervolle foto’s van onder meer Karel Tomeď maken het geheel af.

De Bosatlas van Amsterdam
Noordhoff Uitgevers B.V., 2015
ISBN 9789001120146
€ 29,95

Bestel De Bosatlas van Amsterdam bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video