amsterdam stoperagrachten amsterdamamsterdam-winter-vocdam masterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam

De celliste - Daniel Silva

De celliste van Daniel Silva is een spannende en actuele spionagethriller met meesterspion Gabriel Allon die de lezer naar o.a. Londen en Amsterdam voert. Viktor Orlov, ooit de rijkste man van Rusland, verblijft in ballingschap in Londen. Daar voert hij een strijd tegen de kleptocraten die de macht over het Kremlin hebben overgenomen.

Amsterdam_Boeken_De_celliste-Daniel_SilvaMaar op een regenachtige zomeravond slaagt de president van Rusland erin om Orlovs naam van zijn dodenlijst te schrappen. De Londense politie verdenkt een onderzoeksjournalist van de moord. Hoe is deze op sluwe wijze de verdediging van Orlov binnengedrongen?

Meesterspion Gabriel Allon, die zijn leven te danken heeft aan Viktor Orlov, denkt dat de Londense politie zich vergist. Op zijn zoektocht naar de waarheid, die hem van Londen via Amsterdam naar Genève brengt, komt hij in contact met een vrouw die niet alleen briljant cello speelt, maar ook lijkt te weten wat de dood van zijn vriend heeft veroorzaakt. Kunnen zij samen het naderende kwaad stoppen?

De celliste
Daniel Silva
HarperCollins, 2021
ISBN 9789402708981
€15,00 (paperback)
€ 4,99 (ebook)

Bestel De celliste bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video