amsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleinamsterdam

Het is stil in Amsterdam

'Het is stil in Amsterdam' is een bijzonder fotodocument van een unieke periode: de lege straten van de hoofdstad vastgelegd tijdens de lockdown in coronatijd.  

Amsterdam_Boeken_Het_is_stil_in_Amsterdam_Annet_de_GraafIn maart 2020 viel Amsterdam stil. Tien weken lang zwierf iPhone-fotograaf Annet de Graaf tijdens de coronalockdown door de lege straten van de stad. Haar beelden, die zijn gecombineerd met korte dagboekfragmenten en observaties, vormen Het is stil in Amsterdam: een fotografisch epos over een onvergetelijke tijd. Het ultieme boek voor alle Amsterdammers en iedereen die van Amsterdam houdt.

Annet de Graaf is een van de bekendere iPhone-fotografen ter wereld. Tien jaar geleden begon zij te fotograferen met haar iPhone, en ze raakte sindsdien geen andere camera meer aan. Inmiddels is Apple’s CEO Tim Cook een van haar fans. Ze geeft fotografieworkshops aan bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Haar werk is geëxposeerd in New York, Berlijn, Rotterdam en Kopenhagen.

Het is stil in Amsterdam
Annet de Graaf
Kosmos Uitgevers, 2020
ISBN 9789043922623
€27,50

Bestel Het is stil in Amsterdam bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video