amsterdam stoperaamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winterdam masterdamgrachten amsterdam

In de buurt van mooi

Maak een stapel van een kopje, bordje, theepot, vaas, melkkannetje en een sauskom. Bevestig daaraan een fitting en zet er
een lampekap op. En voilà een lamp, in de buurt van mooi, uniek en vooral leuuk. Kom naar Amsterdam om deze kunstwerken te bewonderen en misschien te kopen.

Amsterdam_leuuk.jpgLet op: LEUUK IS PERMANENT GESLOTEN

Eigenlijk kun je alle artikelen uit de kringloopwinkel stapelen, draadje erdoor, stekkertje eraan en klaar is Kees. Brei gauw even een lampekap of naai duizend knopen op een kringlooplampekap en je kamer is verlicht als nooit tevoren.

Dat kan ik ook zul je denken, dat is niet helemaal waar. Want hoe boor je een gaatje door een schoteltje, een kopje, een vaasje, een deksel en een theepot? Daar heb je vakmanschap voor nodig!

En wat kun je nog meer stapelen? Badeendjes natuurlijk en ook poppekastpoppen. Eigenlijk kun je alles op elkaar zetten en dat wordt heel leuuk! Een schotel met een kopje op zijn zij, wordt een gezellig vogelvoerbakje. Een kommetje met melkkannetje op zijn kant erin is een leuuk vogelhuisje. Plak wat deksels van theepotten, suikerkannetjes en bonbonnière op een vlak en je hebt een leuuke wandversiering.

Alle lampen in de winkel van Leuuk maken je vrolijk, Alle lampen zijn uniek en alle lampen hebben een leuuk prijsje!

Adres
Leuuk
Nieuwe Leliestraat 53
Amsterdam

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video