grachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtpleinamsterdamdam masterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdam

Tassen, tassen en nog meer tassen

De exclusieve collectie tassen van Smaak maakt furore in Amsterdam en is druk op weg om heel Europa te veroveren. Wie wordt er niet verliefd op de trendy, tijdloze modelen uit de Smaak collectie?

Amsterdam_smaak-tassen.jpg

Een bezoekje aan de winkel van Smaak in Amsterdam is een waar feest. Smaak heeft tassen in zoveel verrassende kleuren, vormen en maten dat het bijna onmogelijk is om de winkel te verlaten zonder iets gekocht te hebben. Dit Amsterdamse label is zo populair dat je Smaak tassen niet alleen vindt in de winkel in de Berenstraat, maar ook in kleine boetiekjes en bij grote winkelbedrijven.

Als je eenmaal een Smaak tas hebt, ben je verkocht. Casual en toch chic, prachtige kleuren en gemaakt van zacht rundleer en een prijs die je doet glimlachen. Je bent nooit klaar met shoppen bij Smaak. Stoere shoppers, klassieke clutches maar ook portemonnees, iPad sleeves en nog veel meer leuke hebbedingetjes vragen om gekocht te worden.

Adres

Smaak
Berenstraat 39, Amsterdam

Openingstijden
Zondag en maandag 12.00-18.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 10.00-18.00 uur
Donderdag 10.00-20.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video