amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam-winter-voc

Koel, helder Heineken

Lekker Heineken shoppen in de Heineken Brand Store, de winkel waar je alleen maar Heineken produkten vindt – veel bier, aantrekkelijke merchandise, van flessenopeners tot T-shirts en ook een interactief voetbalspel. Wat kun je je nog meer wensen in hartje Amsterdam?  

Amsterdam_heineken_brand_store.jpg

LET OP: De Heineken Brandstore is in 2016 gesloten en er zijn nog geen plannen om de winkel te heropenen! Je kunt wel via de online winkel de Heineken merchandise bestellen: HeinekenStore.com.

Heineken: de winkel

In de Heineken Brand Store ga je op stap met Heineken. Kleding, schoenen, muziek - alles heeft met Heineken en bier te maken. Wat het meest in het oog springt is de drie-verdiepingen hoge koelkast volgestouwd met flesjes Heineken van overal ter wereld.

De winkel omvat vier thema's:

* Bierwinkel en de koelkast
* Mode-afdeling met kleding speciaal voor Heineken ontworpen
* Refreshing Sounds Studio, een opname studio voor aankomende muziekfanaten
* Ticket- en reisbureau voor door Heineken gesponsorde events

Heineken: het merk
Heineken is cool. Heineken lacht je tegemoet. Kijk goed naar de letter E, staat een klein beetje schuin en lijkt daarom te lachen. Heineken Brand Store in de AMSTELstraat. Is dat niet een beetje vreemd? Eigenlijk niet. Heineken is ook eigenaar van de Amstelbrouwerij, dus Amstelbier is gewoon Heineken.

Adres
Heineken Brand Store
Amstelstraat 31, Amsterdam

De Heineken Brand Store ligt op 15 minuten loopafstand van de Heineken Experience. Geen zin om te lopen? Stap dan op de shuttle boot met een uursdienst. De eerste boot vertrekt om 13.00 uur en de laatste om 19.00 uur.

foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
27-07-2022

Frans van der Graaf | deze winkel is al jaren wegTravel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video