amsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumdam masterdamgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtplein

4Cats, kattenspeciaalzaak waar de kat koning is

Kattenliefhebbers opgelet: 4Cats in Amsterdam moet je bezocht hebben! Deze unieke kattenwinkel is boordevol kattendingetjes, niet alleen kattenvoer, bakjes, mandjes en krabpalen maar ook allerlei andere katdingetjes waar je je kat veel plezier mee doet (misschien jezelf meer dan je kat..). Heb je geen kat, maar je beste vrienden wel? Koop dan in 4Cats een verrassingspakket voor de kat van je vrienden.

Amsterdam_kat_drinkt.jpg

Amsterdam en katten
Amsterdammers houden van katten. De stad telt zo'n 35.000 katten met vaste verblijfplaats en een groot aantal zwerfkatten waar overigens wel voor wordt gezorgd. Bevoorrechte zwerfkatten worden opgevangen op de Poezenboot die gemeerd ligt aan het Singel. Katten anno 21e eeuw zijn verwend en veeleisend. 4Cats speelt daar handig op in.

Alles voor de kat
4Cats verkoopt alles wat een kat nodig heeft van natvoer tot voerbakjes en drinkfonteinen en van anti-stress druppeltjes tot kattenreismanden. Ieder zichzelf een beetje respecterende kat wil graag een kattenmandbedje met plaid hebben of een kattenverstopplekje in de vorm van een iglo of doos. En heel veel kattensnoepjes en andere lekkernijen.

Amsterdam_kat_drinkfontein.jpg

Leuke verjaardagscadeautjes
Verjaardagscadeautjes, niet voor een 'mens', maar voor je kat. Er zijn drie verrassingspakketen met van alles erin wat een kat (en het baasje) leuk vindt: speelmuisjes, veertjes, hengels, voerspeeltjes en naruurlijk kat-lekkernijen.

Gebitsverzorging
Wist je dat katten ook last van hun tanden kunnen hebben? Het gebitsverzorgingpakket biedt de oplossing met daarin een tandenborsel, kattentandpasta en mondspray. Want ja, soms stinkt een kat uit zijn bek, niet prettig voor het baasje. Verder zitten er ook kauwsnacks en detal snoepjes in. Natuurlijk vindt de kat tandenpoetsen niet erg leuk daarom zitten er in het pakket ook leuke speeltjes.

Amsterdam_katten_kerstcadeau.jpg

Kerstpakket
Het kerstpakket is helemaal het einde voor je kat. Vanaf november is het in de winkel (of online) verkrijgbaar. Je kat zal heel blij zijn met het Valeriaankussentje en catnip kerstspeeltjes. Verder zit er een grote kerstmuis en een laserpointer in. En natuurlijk snoepstaafjes en het allerlekkerste is de tube paté.

Adres: 4Cats, Waterlooplein, Amsterdam
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 11.00-18.00 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur en gesloten op zondag

Volgend artikel: de poezenboot, hotel voor zwerfkatten
Vorig artikel: de winkel van Nijntje, het beroemdste konijntje ter wereld

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video