amsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocdam masterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdamgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseum

Voor reislustigen en leunstoelreizigers

Wil je alles weten over Bhutan, Brunei of BelgiŽ? Snuffel dan rond in Reisboekwinkel Evenaar in De Negen Straatjes in Amsterdam. Vergewis je van de goedkoopste adresjes, de leukste hotelletjes †en ga thuis vast op reis.

Amsterdam_evenaar-amsterdam.jpg

In deze literaire reisboekwinkel ligt het accent op reisverhalen. Verder vind je hier uitgebreide achtergrondinformatie over vrijwel ieder land op aarde, maar geen landkaarten. De 'gewone' reisgidsen zoals Lonely Planet, The Rough Guide en National Geographic liggen hier voor het grijpen, zowel in het Engels als in de Nederlandse vertaling. Verder een uitgebreide afdeling reisromans van nationale en internationale schrijvers, journalistieke reisverslagen en taalgidsjes. Neem ook even een kijkje in het antikwariaat dat vol staat met oude, antieke reisboeken, sommige in prachtige band. Blader door deze oude reisboeken en je weet hoe de wereld er vroeger uitzag.

Adres
Evenaar, literaire reisboekhandel
Singel 348
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m zondag 12.15-18.00

foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video