amsterdam-rembrandtpleinamsterdamgrachten amsterdamgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumamsterdam stoperaamsterdam-winter-voc

Wonen in Art Nouveau en Art Deco-stijl

De Art Deco winkel van Djoeke Wessing in Amsterdam is een absoluut paradijs voor liefhebbers die willen rondsnuffelen tussen Art Nouveau en Art Deco, oude en nieuwe spulletjes. Heel speciaal zijn de lampen die zo uit de jaren 1920 lijken te stammen en uitstekend in een hedendaags interieur passen.

Amsterdam_djoeke-wessing-in-amsterdam.JPG

Let op: ART DECO DJOEKE WESSELING IS PERMANENT GESLOTEN!

Art Deco Djoeke Wessing is een bijzondere winkel met een weelderige collectie meubels, meubelstoffen, lampen en schitterende woonaccessoires afkomstig uit de beginjaren van de twintigste eeuw en 'the roaring twenties' sommige voorwerpen zijn antiek, andere prachtige reproducties bijna niet te onderscheiden van antiek.

Art Deco Djoeke Wessing is het enig adres in Nederland waar je Art Deco-meubelstoffen in een scala aan motieven en kleuren kunt kopen. Veel van deze weefsels zijn authentiek en gemaakt op een oud weefgetouw afkomstig uit een fabriek die vroeger dit soort weefsels maakte. Dankzij een rijk aanbod aan reproducties zijn veel meubelstoffen ook geschikt voor iedereen met een beperkt budget.

Adres:
Art Deco Djoeke Wessing
Hannie Dankbaar Passage 21 (hoek Tollenstraat)
Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag, vrijdag: 13.00-18.00 uur
Zaterdag: 12.00-18.00 uur
Zondag: 13.30-17.30 uur.

foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video